Аспаз лавр жапырағының ерекшелігін айтты

viewings icon 1153
comments icon 0
Фото Pixabay.com Фото Pixabay.com

Тележүргізуші, дұрыс тамақтану бойынша сарапшы, бас аспаз Сергей Синицын Sputnik радиосына берген сұхбатында лавр жапырағын пайдалану және сақтау құпиясымен бөлісті, - деп хабарлайды Tengrinews.kz тілшісі.

Тележүргізуші, дұрыс тамақтану бойынша сарапшы, бас аспаз Сергей Синицын Sputnik радиосына берген сұхбатында лавр жапырағын пайдалану және сақтау құпиясымен бөлісті, - деп хабарлайды Tengrinews.kz тілшісі.

Синицынның айтуынша, лавр жапырағына қатысты түрлі пікір бар. Мысалы, оны тамақ әзірлегенде тұтас салу және дайын болғаннан кейін қалдыру керек деп есептеледі. Алайда бас аспаз былай істеуге мүлдем болмайтынын айтты.

Реклама
Реклама

"Лавр жапыраған дұрыс пайдалану үшін, пайдалы және дәмді болуы үшін оның тамақ дайын болғанға 5 не 10 минут қалғанда салу керек және содан кейін оны міндетті түрде алып тастаған дұрыс. Әйтпесе эфир майымен бірге тамақ ащы болып кетеді. Бұл - айтарлықтай мықты дәмдеуіш. Сондықтан оны тамақ ыстық болып тұрғанда салған жөн", - деді ол.

Қазақстан жаңалықтары. Соңғы жаңалықтар. Telegram желісінде бізге жазыл! 

Tengrinews
Редакция сұрағы
Бұл туралы не ойлайсыз?
news0
Отправить
Комментарии проходят модерацию редакцией
Показать комментарии

Реклама
Реклама
Лого TengriNews мобильная Лого TengriSport мобильная Лого TengriLife мобильная