Тележүргізуші, дұрыс тамақтану бойынша сарапшы, бас аспаз Сергей Синицын Sputnik радиосына берген сұхбатында лавр жапырағын пайдалану және сақтау құпиясымен бөлісті, - деп хабарлайды Tengrinews.kz тілшісі.
Тележүргізуші, дұрыс тамақтану бойынша сарапшы, бас аспаз Сергей Синицын Sputnik радиосына берген сұхбатында лавр жапырағын пайдалану және сақтау құпиясымен бөлісті, - деп хабарлайды Tengrinews.kz тілшісі.
Синицынның айтуынша, лавр жапырағына қатысты түрлі пікір бар. Мысалы, оны тамақ әзірлегенде тұтас салу және дайын болғаннан кейін қалдыру керек деп есептеледі. Алайда бас аспаз былай істеуге мүлдем болмайтынын айтты.
"Лавр жапыраған дұрыс пайдалану үшін, пайдалы және дәмді болуы үшін оның тамақ дайын болғанға 5 не 10 минут қалғанда салу керек және содан кейін оны міндетті түрде алып тастаған дұрыс. Әйтпесе эфир майымен бірге тамақ ащы болып кетеді. Бұл - айтарлықтай мықты дәмдеуіш. Сондықтан оны тамақ ыстық болып тұрғанда салған жөн", - деді ол.
Қазақстан жаңалықтары. Соңғы жаңалықтар. Telegram желісінде бізге жазыл!