04 тамыз 2017 | 17:51

Жапондықтар ерімейтін балмұздақ жасауды үйренді

ПОДЕЛИТЬСЯ

Жапондықтар ерімейтін балмұздақ жасауды үйренді, - деп жазады Wylsa.com.


Иконка комментария блок соц сети

Жапондықтар ерімейтін балмұздақ жасауды үйренді, - деп жазады Wylsa.com.

Басылымның мәліметінше, мұндай балмұздақты полифеноль сұйықтығын қолдану арқылы жасауға болады. 

Түрлі тәжірибелер жүргізу барысында кондитер маман сүтті кремнің қатып қала беретініне шағымданған екен. Бірақ сонда да мамандар әлемдік масштабтағы жаңалықты ашып отыр.

"Сұйық полифенолдың су мен майды бөлмей, бастапқы формасын сақтау сияқты ерекшелігі бар", - дейді  Канадзава университетінің профессоры Томихиса Ота.

Highsnobiety басылымының мәліметінше, мұндай балмұздақ күннің астында 5 минуттан аса уақыт тұрса да ерімейді.

Ал RocketNews24 порталының журналистері балмұздақ үш сағаттан кейін қандай болатынын байқап көрді.

Читайте также
Join Telegram
Лого TengriSport мобильная Лого TengriLife мобильная Иконка меню мобильная
Иконка закрытия мобильного меню

Валюта бағамы

 498.59   521.12   4.87 

 

Ауа райы

 

Редакция Жарнама
Социальные сети