Жапондықтар ерімейтін балмұздақ жасауды үйренді, - деп жазады Wylsa.com.
Жапондықтар ерімейтін балмұздақ жасауды үйренді, - деп жазады Wylsa.com.
Басылымның мәліметінше, мұндай балмұздақты полифеноль сұйықтығын қолдану арқылы жасауға болады.
Түрлі тәжірибелер жүргізу барысында кондитер маман сүтті кремнің қатып қала беретініне шағымданған екен. Бірақ сонда да мамандар әлемдік масштабтағы жаңалықты ашып отыр.
"Сұйық полифенолдың су мен майды бөлмей, бастапқы формасын сақтау сияқты ерекшелігі бар", - дейді Канадзава университетінің профессоры Томихиса Ота.
Highsnobiety басылымының мәліметінше, мұндай балмұздақ күннің астында 5 минуттан аса уақыт тұрса да ерімейді.
Ал RocketNews24 порталының журналистері балмұздақ үш сағаттан кейін қандай болатынын байқап көрді.